Food Photography Galati!

Workshop de fotografie culinară la Galați!
Epic Dreams vă invită la un workshop de fotografie culinară!

Iubim fotografia culinară, iubim lumina clar-obscură, compozițiile elaborate și vrem să împărtășim cu voi tot ce știm noi pentru a vă ajuta să realizați fotografii cât mai elegante în domeniu. În workshop-ul nostru veți descoperi reguli de încadrare și compoziție, cromatică, modalități de modelare optimă a luminii, necesarul de echipament pentru fotografia culinară, unghiuri de fotografiere, idei despre recuzita ideală pentru fotografii cât mai atractive. Pe parcursul a două zile, vom lucra împreună, atât în lumină naturală cât și cu lumini de studio. Prima zi va fi dedicată lucrului cu lumina naturală, a doua zi ne vom delecta cu luminile de studio.

Workshop-ul se adresează tuturor iubitorilor de fotografie, începători sau avansați. Voi aduceți un aparat foto (DSLR sau mirrorless) și un blitz extern (dacă aveți), noi punem la dispoziție mâncarea, legumele, fructele, florile, accesoriile, luminile de studio, know-how și foarte, foarte mult entuziasm!
Primul nostru workshop de fotografie culinară va avea loc pe 16 – 17 iunie, v-am păstrat 5 locuri pentru a putea lucra atent și în voie, de la 12:00 la 17:00. Prețul unui loc la acest workshop este de 400 ron, plata unui avans fiind necesară până pe data de 8 iunie, restul plății făcându-se pe 16 iunie.

Pentru înscrieri și informații suplimentare ne puteți scrie la adresa de e-mail staff@epicdreams.ro sau ne puteți contacta la numerele de telefon 0771 099 094 sau 0767 103 373.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *